Home - FIN

SCLERA-YHTEYSLINEN

Sclera-piilolinssit on suunniteltu erinomaisesti tekemään tulevasta Halloween-puolueestasi poikkeuksellisen viihdyttävä ja ainutlaatuinen. Niiden lisäksi ne peittävät koko silmän ja antavat myös kaikille, jotka käyttävät niitä, upean ja uskomattoman ilmeen. Tarjoamme laajan valikoiman Sclera-piilolinssejä kilpailukykyiseen hintaan niille, jotka ovat hulluja Halloweenista.

Voit valita mukavista ja käyttäjäystävällisistä mustan ja punaisen skleran yhteystiedoista tai valita niistä, jotka peittävät koko silmän ja sopivat täydellisesti Halloween-pukuisi, luomalla upeita tehosteita. Olemme tunnettuja siitä, että tarjoamme parasta laatua Crazy Halloween -linssejä, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja mieltymyksiin. Koska teemme tiivistä yhteistyötä alkuperäisten Sclera Contacts -valmistajien kanssa, varmistamme, että tarjoamamme linssit ovat uusimmat, suosituimmat ja muodikkaimmat. Kun ostat meiltä, ​​voit valita Sclera-piilolinssit useilla eri väreillä, tyyleillä, malleilla ja vaihtoehdoilla.

Punaisen ja mustan sklerakoskettimien keskipiste on läpinäkyvä, jolloin ne, jotka niitä käyttävät, näkevät sen läpi. Nämä piilolinssit sopivat useimpiin silmiin täydellisesti ja antavat käyttäjille mahdollisuuden tuntea läsnäolo tulevassa Halloween-juhlissa.

Kaikilla sklera- ja hullulinsseillä on CE-merkintä ja ne ovat ISO-sertifioituja. On suositeltavaa, että käytät niitä enintään 3 tuntia kerrallaan.

Ole kuitenkin kärsivällinen, sillä linssien asettaminen ja poistaminen voi viedä jonkin aikaa, jos et ole koskaan käyttänyt yhteystietoja aikaisemmin. Katso alla olevat sclera-linssien käyttöohjeet.

Hulluja kontakteja ja värillisiä piilolinssejä (hulluja halloween-linssejä)

Hullut ja värilliset piilolinssit ovat erittäin suosittuja. Joskus niitä kutsutaan myös "Crazy Halloween-objektiiviksi", koska monet käyttävät niitä erityisesti Halloweenissa. Ne ovat halvempia, mukavampia ja niitä voidaan käyttää paljon pidempään kuin Sclera-objektiivit. Älä epäröi ostaa halpoja Crazy Objektiivit ensiluokkaisilta toimittajilta täältä. Tarjoamme hulluja ja värillisiä piilolinssejä neljännesvuosittain ja vuosittain.

Värillisiä piilolinssejä on saatavana moninaisina malleja, värejä ja vaihtoehtoja. Valikoimamme on luotu sopimaan kaikkien makuun. Sovita silmäsi väri suosikkivaatteisiisi. Värilliset piilolinssit ovat yksinkertaisesti mukana. Tarjoamamme linssivalikoima kasvaa jatkuvasti, kun pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman laajan valikoiman.

Useimmat yhteystiedot ovat varastossa, ja siksi ne lähetetään sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä. Kaikki paketit lähetetään seurantanumerolla, jotta voit tarkistaa tilauksesi tilan.